uFeel.me
Не те обичам
Автор: qka_no_opasna,  18 ноември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 394
Какво да ти кажа, аз вече нищо не знам, гледам напред и не обръщам глава, минало си ти вече за мен! Отивай си, махай се, далече от мен! Не те искам стигат ми тези сълзи, не те обичам, забравих те разбери!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me