uFeel.me
Не те обичам
Автор: lydotokote,  31 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 727
Какво от това, че ме обичаш?
Без милост обричам душата ти на самота!
Каква от това, че в любов ми се вричаш
Щом за друг копнея аз в нощта?!

Ще плачеш много след това, зная!
Ще умираш бавно в мъки немислими,
но дойде мигът да сложа вече края
на дните ми със теб непоносими.

Грешна съм! Не го отричам!
И много пъти още искам да греша,
когато нощем него аз обичам
и до него като бебе сгушена лежа!

След време знам ще ме забравиш,
за моите очи не ще копнееш ти,
не ще има болка и не ще тъжиш,
без мен ще имаш вече хиляди мечти!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me