uFeel.me
Не те моля
Автор: Hlapi,  26 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 389
Не те моля да бъдеш с мен,
Не те моля да ме обичаш.
Не искам любовта ми да бъде принуда,
Не искам да си роб на чувства.

Какво ли на земята не става случайно,
Какво ли на света не превзема омайно?
Така беше и в онзи ден,
Когато погледите ни се срещнаха,
Устните-докоснаха.

Не те моля да ми кажеш „Обичам те”,
Не те моля да ме прегръщаш и милваш.
Не искам да ти се присмиват заради мен,
Не искам да страдаш.

Трудно е да признаеш, че обичаш,
Лесно е да се усмихнеш.
Трудно е да разкриеш сърцето си,
Лесно е да излъжеш.

Не зная защо все още те желая,
Не зная защо в съня ми се явяваш.
Може би съм ангел, а може би демон,
Може би дарявам не обич, а скръб.

Не те моля, не искам, а просто копнея...
Не зная, не мога, а само желая...

8.04.2005
Първомай, България
Маги

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me