uFeel.me
Не те искам във минало време!
Автор: Zver4e,  18 юли 2011 г. в 19:38 ч.
прочити: 311
Не те искам във минало време!
Да те гледам, покрита със прах.
Да чувствам в душата си бреме.
Да крещя от безименен страх.

Не желая за сбогом да вдигна
отмаляла от мъка ръка,
да се боря до теб да достигна,
а ти да си там – зад гърба.

Аз искам да бъдеш последна,
да се будя за теб през нощта,
и на твойте гърди да облегна
натежала от мисли глава.

Ще се боря, да знаеш. Жестоко.
Ще пролея кръвта си дори.
Ще боли, но ще знам, че дълбоко
вътре в мен ще живееш и ти.

Не те искам във минало време!
Ти си цяла и без апостроф!
Не те искам във минало време,
моя силна и чиста любов!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me