uFeel.me
Не си тръгвай през пролет
Автор: Lidis,  30 април 2012 г. в 23:30 ч.
прочити: 257

Не си тръгвай през пролет,
когато има много цветя
и идват чувствата в полет
донесли ми силни крила.

Не тръгвай, ще те догоня
с облаци бели в деня.
Над теб обич ще роня
вместо сълзите- роса.

Ще яхна вятъра коня,
да те настигна и спра. 
Ще скъсам вечната броня
в любов да те облека.

Не си отивай през пролетта,
тогава се пълнят реки, езера
с несънувана красота.
Тръгнеш ли, знай, ще те спра.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me