uFeel.me
Не си готов
Автор: geriii,  29 октомври 2011 г. в 16:25 ч.
прочити: 322
За сетен път ме раняваш,
питам се дали осъзнаваш
каква болка ми причиняваш,
явно и теб те боли.

Пак ме търсиш - къде,
та това е само профил в нета,
та аз всичко оставих при теб,
в твоя дом и в твоето тяло.

Душата си потърси, нея попитай,
намериш ли себе си, ще намериш и мен...
Не ме ранявай...
Ако не си готов, не ме търси.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me