uFeel.me
Не си до мен
Автор: harryniki,  24 юни 2011 г. в 17:29 ч.
прочити: 295
До мен стоеше четири години,
не те оценях правилно тогава,
а днес съдбата раздели ни
и знам, че никога не ще те аз забравя.

Сега не си до мен и ми е трудно, знай,
не мога просто аз да продължавам.
Не мога аз да кажа \"Стига, край!\"
и да бъдеш моя аз да спра да се надявам.

Николай Костов

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me