uFeel.me
Не си безразличен
Автор: kras,  18 септември 2009 г. в 19:10 ч.
прочити: 579

Защо на безразличен се преструваш,
със тактиката стара не вървиш,
аз зная колко много ме ревнуваш,
и как не искаш с друг да ме делиш?!

Не ми повтаряй колко ти е тая,
животът си със друг да продължа,
че моят огън още те изгаря,
на кладата ти още аз горя...

Вините и пред себе си признавам,
тъй трудно е за всичко да простиш,
любов такава не... не се повтаря,
изпратиш ли я просто ще сгрешиш!!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me