uFeel.me
Не ще успея...
Автор: Slava56,  1 април 2012 г. в 20:22 ч.
прочити: 453
Един телефонен звън и...
място не мога да си намеря!
Кипват
спотаени желания...

О, пак ли ще гоня химери? 

Не се ли залъгвах достатъчно,
че може, все пак, да се случи?
След толкова много провали
на нищо ли не се научих?

Кога ще приема,
че МОГА
и без любов да живея?

И... другите ако излъжа -
себе си
дали ще успея...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me