uFeel.me
Не ще издишам "сбогом\"
Автор: bizcocho,  25 ноември 2009 г. в 00:37 ч.
прочити: 623
Не ще издишам за тебе аз \"сбогом\",
него леглото ще го изскърца,
когато стъпките ти потърсят вратата,
само дръжката и\' от тях ще изхълца.

Ще си забрави часовника залезът
и ще побърза зад склон да се скрие
а морето изненадано, кашлящо,
с шал от мъгла синева ще обвие.

А изгревът ще се моли за помощ
да поспи сред забравата малко,
птици не ще търсят простора
в очите със сълза - катафалка.

Не ще издишам за тебе аз \"сбогом\",
него вселената нямо ще вие,
а вратата виновна ще хлопне,
когато трябва от очите ми да те скрие.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me