uFeel.me
Не сега
Автор: Елишка,  4 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 365
Не си отивай, не сега,
почакай времето да спре,
обичай ме, за миг така,
не тръгвай, днес си изморен.
Не чакай залез, не сега,
Луната тази нощ ще плаче,
че детенцето й - любовта,
ще остане без баща - сираче.
Недей да спориш, не сега,
бездумен просто ме обичай,
зове те тръпнеща снага,
ще паднеш, с вятъра не тичай.
И малка бях, но не сега,
жена съм с хиляди мечти,
не искам да съм твоята тъга,
последна болка в сините очи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me