uFeel.me
Не се страхувай!
Автор: Valens,  6 април 2011 г. в 12:22 ч.
прочити: 351

Не се страхувай! Няма да избягам!

Овърза ме с невидимо въже,

с вериги от вини... Тъй силно стягаш!

В паяжини ме оплиташ от лъжи.

 

Със тъпия си нож крилете

не се опитвай да ми режеш,

ще литна с нови пак в небето

стигни ме, ако можеш, ако смееш...

 

Душата ми недей със огън

в прах и пепел да превръщаш,

след влюбен летен полъх мога

отново да съм аз, отново същата.

 

Не се страхувай! Няма да избягам!

Просто ще си тръгна някой ден.

И не „довиждане“, ще кажа „сбогом“,

така по-малко ще си наранен...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me