uFeel.me
Не се съмнявай
Автор: arwen,  13 декември 2009 г. в 10:04 ч.
прочити: 548
 

Не се съмнявай в любовта ми.

Дори когато съм далеч от теб.

Недей тъгува за смеха ми.

Докосвам те с очи навред.

И чувствам се тъй жива и добра..

Не се съмнявай в любовта.

Щом устните ти нежно ме докосват.

Ти сякаш даваш ми крила.

И аз летя към теб и те догонвам.

В съня или наяве - ще съм твоя.

Обичана, обичаща без край.

Красива приказка е знам  и моля

Недей да се съмняваш, обещай.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me