uFeel.me
Не се плаши
Автор: sanq,  7 декември 2009 г. в 13:40 ч.
прочити: 221

Когато те погледна във очите,

когато те „помоля\" за любов,

не питай, нищичко не питай,

решила съм го вече - пламък нов.

 

Когато те обгърна с длани топли,

когато те целуна изведнъж,

от устните ми вече блика обич,

не ме упреквай, знам че си готов.

 

Какво ще ми дадеш, навярно рамо,

навярно бурно дива, сладка нощ.

Не искам нищо - нямам много,

а само малко истинска любов.

 

Хах и до колкото познавам мъжете в този момент вече си уплашен, но

 

не се плаши, аз няма да те търся

и няма да си мой „единствен мъж\",

а само просто тръпка мигновена,

останала в живота ми веднъж...

 

07.12.2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me