uFeel.me
Не се обръщай!
Автор: galya_galya,  26 януари 2009 г. в 03:06 ч.
прочити: 312

Върви напред!
Върви! Не се обръщай!
Не искам ти сълзите ми да видиш.
Върви! Върви напред! Не смей да се обръщаш!
Отново сладки думи да ми шепнеш. Спри!

Сърцето ти - ковано е желязо
Душата ти - отдавна мъртва е, уви
Крачи, върви напред! Не се обръщай!
Друга да те стопли намери!

Знам, някой ден ще шепнеш мойто име
Желязото ще се стопи... и ще кърви
Пораснал ще се върнеш и ще видиш,
че мен веч няма ме, уви

Върви! Върви напред!
Не се обръщай!
Радост ти желая от сърце
Крачи, върви напред! Не се обръщай!
Друга да те стопли намери!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me