uFeel.me
Не се обаждай никога НЕДЕЙ
Автор: kras,  6 февруари 2009 г. в 17:29 ч.
прочити: 390

Не се обаждай никога! Недей!
Удавих се в морето от лъжите,
и в моята любов без брегове,
отдавна се изгубиха мечтите.

Мираж за мен била е любовта,
заблудата, пустинната измама,
не бях за теб любимата жена,
не бях и няма никога да стана.

Не се обаждай повече! Недей!!!
С достатъчно надежди се сбогувах..
Със моята любов без брегове,
на твоят бряг дори не съществувах.

Не се обаждай никога!! Недей!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me