uFeel.me
Не-съвършена любов
Автор: pamela,  9 декември 2008 г. в 14:11 ч.
прочити: 432

˜˜˜ ˜˜˜ ˜˜˜
За всяко твое тръгване,
което пак при мене те е връщало...
За думите, които
целия ми свят са преобръщали...

За миговете щастие, които
само с мен си преоткривал...
за сълзите ми, дето
с топлите си устни си изпивал...


За сладостта и за солта във любовта ни...

За всичко туй, в сърцето си те нося
и в този храм запалила съм свещ
Че всеки миг със тебе е молитва
и все по-истински и по-горещ

Обичам те такъв - несъвършен
защото аз разбрах и вече зная
Не съвършенство в любовта,
любов в несъвършенство да позная!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me