uFeel.me
Не съм забравила какво е...
Автор: maggi4ka,  21 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 353

Няма да те лъжа, че съм те забравила...

Не мисля да се извинявам, че боли ме...

Не мога да отричам, че сънувам те...

Някога ... за в бъдещето... просто прегърни ме...

Не говори! От думи няма смисъл...

Недей да казваш колко съжаляваш...

Тогава беше правилно... Тогава беше редно...

Сега ти просто затвори очи и прегърни ме...

Сега за миналото няма смисъл да говорим...

Сега сме двама - ти и аз... сами сме...

Сега ме остави да си припомня...

Че има щастие... Че има цветове в живота...

Че мога да обичам... Че не съм забравила какво е...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me