uFeel.me
Не съм те забравила
Автор: sanq,  10 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 1156
Защо ли пак мисля за тебе
Защо ли отново чета
Защо ли сънувам те нощем
Нали те забравих – защо

Нали се разбрахме със тебе
Че няма да правя така
Че няма да мисля за тебе
Че няма да те безпокоя

Но мина се време
далеко остана човека
когото жадувах със плам
Човека пред когото потъвах от срам

Защо ли днес пак мисля за тебе
Защо ли пиша това
Защо ли явяваш се нощем
Не съм те забравила - затова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me