uFeel.me
Не съм сигурна...
Автор: Slava56,  5 май 2009 г. в 12:23 ч.
прочити: 415
Не съм сигурна,
че знам какво е любов.
И дали
изобщо съм любила.
Не, не говоря за влюбване!
То е само първичният зов.
Любов -
значи себе си да изгубя.
За да мога
да се открия в друг.
Болката му
моя болка да стане.
И пак да ме има -
в милувка и трепетен звук.

Дори от мене
нищо да не е
останало...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me