uFeel.me
Не разбра!
Автор: ioankata,  28 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 330
Исках просто любов по между ни, а получих само стена от лъжливи думи! Силно мечтах да съм при теб, когато си сам в нощта, да съм до теб, когато тъжна е твоята душа.
Често бях наранена, плачех сама, сълзите криех, защото се страхувах заради слабостта си обичта ни да не убиех.
Не разбра за това! Не видя красивата ми страна! Не разбрах с какво безразличие любовта замених, с какво я убих...
Обичам те и сигурно туй дълго ще говоря и ще съжалявам, че любовта ти не можах да оборя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me