uFeel.me
Не продавай крилата си
Автор: Шкафчето,  15 юли 2011 г. в 13:09 ч.
прочити: 434
Не искам крилата ти... Аз имам си свои...
Но идвам със теб заедно да летим,
да търсиме двама светът за обичащи...
Там прекрасно е да... Нека сили сплотим!

Няма възраст когато сърцето обича.
Не продавай безценните твои крила!
Ако нужно е свий ги за кратка почивка,
но недей се обрича на живот в самота.

Аз дълго опитвах, но не съм се отказал
да търся светът граден в мойте мечти...
Ти също не спирай, продължавай да търсиш...
Разпервай крилата и смело лети! 


2011-07-15

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me