uFeel.me
*Не пожелах да има заглавие
Автор: bizcocho,  6 март 2010 г. в 10:39 ч.
прочити: 537
Синее грозна нощта,
вълчи мисли преплита,
умира тайно сълза,
с тихи стъпки залита,
а окото на свещ
гадае в янтар забравен,
липсва въздухът свеж,
стон заглъхва удавен...
Уж е къса нощта,
а часовете се влачат,
подземна мъртва река
на Хадес носи ми здрача...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me