uFeel.me
Не първата любов
Автор: swasi,  24 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 538
Не първата любов възпявам аз,
че първата не значи огън вечен;
За тази пея, дето във нощта,
нечакана ще дойде – за последно.

Не първата любов мечтая аз,
че тя отне частица от душата ми;
За таз мечтая, дето ме избра,
до сетния ми дъх да бъде с мене.

Не първата, защото в самота,
живота ми ще мине, ако пазя я;
За таз бленувам – днес при мен дошла,
донесла ми утеха и надежда.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me