uFeel.me
Не първата любов...
Автор: meri2505,  5 март 2011 г. в 17:38 ч.
прочити: 262

Потъват мислите в небесносиния ти взор,

потръпвам от желание да се докоснем,

да ме прегърнеш и

да се сгуша

в мъжката ти нежност...

Отпий от извора на

дълго сдържаните чувства...

бавно, бавно -

на глътки вдишвай чаромата ми...

Ах, Боже,

толкова съм те желала,

ден и нощ сънувала, мечтала...

а ти -

ти също си ме искал...


14.02.2011г., Велико Търново

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me