uFeel.me
Не оставяй ангела да плаче
Автор: mozilla,  13 декември 2009 г. в 21:43 ч.
прочити: 633
За тебе пак плаче ангела в нощта,
сълзите си свои събира във шепи,
пред камъка леден вика твоята душа,
светлина да даде на очите ти слепи.

С напукани устни молитва изрича,
с дъха си накъсан свещта угаси,
и там, във тъмата думи нарича,
с тях преградата тънка да прекоси.

Най-черната прокоба с целувка ще разпръсне,
под камъка светлина ще заискри,
нежно цвете с усмивка ще откъсне,
и щастие в очите ти ще заблести.

Не оставяй ангела да плаче в нощта,
пироните кървави в миг разкови,
при теб е дошла сега Любовта,
не питай защо... само нежно я ти прегърни.

Обещаната безкрайност ще се върне,
отровата от вените ще изпълзи,
утрото студено в лято ще превърне,
тъгата и болката със щастие ще замени.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me