uFeel.me
Не осъзнаваш ли, моя любов
Автор: Шкафчето,  26 ноември 2011 г. в 22:09 ч.
прочити: 515
Не осъзнаваш ли, моя любов,
как без теб сърцето ми страда,
как в гърдите ми рана отвори
с тази твоя \"специална награда\"?

Не осъзнаваш ли, моя любов,
че без теб живот за мен няма,
че водата и хлябът горчат ми?
Нима всичко в теб беше измама?

Не осъзнаваш ли, моя любов,
че в душа ми без тебе е пусто,
че сълзите солени текат си
и ме давят... Къде са ти чувствата?

Не осъзнаваш ли, моя любов,
че от болка обзет ще се пръсна?
Как без теб да живея кажи ми?
Как от сърцето си да те откъсна?

26.11.2011 г. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me