uFeel.me
Не очаквай!
Автор: tanq_mezeva,  20 октомври 2012 г. в 13:57 ч.
прочити: 432
Не очаквай потрепващи свещи,
не очаквай блажена нега,
нито тръпнещи в нощите срещи,
ни от ревност спонтанна сълза.

По-добре да остана приятел,
или муза-химера сега,
знаем как любовта е мечтател,
но умира от всяка лъжа.

Огледало да бъдат душите,
само те отразяват в нощта,
всеки фалш, всички мисли прикрити,
зад римувани \"нежни\" слова.

Не очаквай! Душата е птица,
в безлюбовие тя не лети
и не иска, като кукувица,
тя във чужди гнезда да гнезди.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me