uFeel.me
Не не питай
Автор: kras,  25 октомври 2009 г. в 11:49 ч.
прочити: 482
Не че друга любов ме подмина,
не поисках аз друга любов,
а след всичките тези години,
тъй да тръгнеш сега си готов...

Хайде тръгвай... дори да заплача!!
Хайде тръгвай... Желая късмет!
На сърцето ми ти си палача,
как отнемаш живота му с теб..

И след всичките болки събрани,
даже мога да те поздравя,
на животът си мой любовта ми,
непростимото пак ще простя.

Мойта младост дори не пожали,
как обсебил си всеки мой ден,
как без теб ще живея ?..  Едва ли...
но не питай...
не питай за мен!!!

Как след всичките тези години...
ти отиваш си просто така????

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me