uFeel.me
Не можеш
Автор: VZ_Dobreva,  25 юли 2011 г. в 22:53 ч.
прочити: 207

Не можеш да затвориш сърцето ми в клетка, 

любовта ми е по-силна от всички прегради. 

Не можеш да затвориш очите ми, 

аз виждам с душата си. 

Не можеш да вържеш ръцете ми, 

аз пак докосвам дъха му. 

Не можеш да затвориш и тялото, 

той живее вътре в мен. 

Ще преплувам всичките морета, 

ще прекося всички суши, 

ще преодолея всичките си страхове, 

ще преглътна гордостта си. 

Ще се изправя пред всички препядствия, 

с гордо вдигната глава, 

с несломимата сила на любовта. 

А ако някога успееш да ме спреш, 

по-добре ме убий, 

за да имаш своята лъжлива победа. 

Има нещо, което ще ти тежи на съвестта, 

не можеш да убиеш духът ми. 

Той ще скита нощ и ден,

доде открие любовта и този път не ще се раздели с нея никога!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me