uFeel.me
"Не можеш да върнеш любовта\"
Автор: mechtaq_za_teb,  2 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 418

Аз зная колко трудно беше
да кажа "Сбогом,ти върви!",
когато всяка част от мен мълвеше
"Още те обичам,остани!".

А ти знаеше за оназ любов,
която още в мен гореше!
Но с леката ръка обърна гръб на тъжния ми зов,
от което най-силно ме болеше!

И лекувах дълго време свойте рани,
от които още белези личат.
Ще помня винаги едни сълзи проляни
и тъжни спомени,които във душата ми крещят!

Но казах "край" и се преборих!
Доказах колко силна съм сега!
Онези чувства аз прогоних
и намерих нова любовта!

А ти сега след толкоз време
гузен връщаш се при мен.
Напомняш ми за старо бреме
и за най-нещастния ми ден!

Но не можеш нищо да ми причиниш,
защото всеки спомен аз от теб забравих!
Не можеш с мили думи да ме нараниш,
защото аз поука си извадих!

Бъди щастлив ти пожелавам в този ден,
макар че сякаш нещо в теб тъжи.
Но този път ще си без мен
и знай,че мен и мъничко за теб не ме боли!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me