uFeel.me
Не можем повече да живеем в лъжа
Автор: Cruel Beauty,  21 ноември 2009 г. в 19:02 ч.
прочити: 312
Не можем  вечно в любовта да живеем в миражи...
Не обичам да живея в измислена любов...
Не обичах да лъжа и да мамя,
но в живота станах такава...
От примерното момиче се превърнах в кучка,
която знае какво иска и как да го получи...
А ти знаеш ли какво изгуби или сърцето ти не можа да се влюби?
Любов ли бе да го опишеш? -
Една игра, с огъня, в който изгоря душата ми
и няма да възкръсне като феникс от пепелта!
Само с любов не се живее,
всичко рано или късно омръзва...
Но ще дойде новия ден... ще се събудиш
и ще осъзнаеш, че си искал само мен...
Но аз не съм склонна вече да ти простя истински...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me