uFeel.me
Не моля!
Автор: Tanita,  12 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 233

Не моля за обич, а викам,

но никой не чува уви!

Какво ми остава? Да чакам

и час подир час да броя?

Не моля за нежност, аз плача

ще бъда ли чута сега?

Ще мога ли гордо да крача

с човека от моите мечти?

Дали го намерих, не зная.

Ще чуе ли моята молба?

Ще бъде ли с мене до края?

или ще се лутам сама?

Кагато го виждам в съня си

до мене е винаги той

и нежно ми шепне с гласа си,

че ще е винаги мой!

29.03.2000

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me