uFeel.me
Не мога
Автор: zori86,  6 ноември 2008 г. в 22:20 ч.
прочити: 323
Не мога да се събудя, без да те чуя.
Не мога да обядвам, без да те чуя.
Не мога да заспя, без да те чуя.
Но най-много искам да те видя.
Да си винаги до мен, да не ме оставяш сама дори и за една минута.
Ти си слънцето и луната, деня и нощта. ОБИЧАМ ТЕ
Всеки ден, всеки час, всяка минута, всяка секунда и
дори всяка милисекунда, мисля за теб, за нас. ЩЕ ТЕ ОБИЧАМ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me