uFeel.me
Не мога...
Автор: chvassilev,  31 май 2013 г. в 18:39 ч.
прочити: 319

Не мога да забравя - и не искам,
усмивката на твоите очи,
потънала в съня ми преосмислен...
...от който още сякаш ме боли.

Не искам да забравя нежността ти
покрила всяка фибра на нощта
и всичките и мисли непознати,
запътили се бавно към деня.

Не мога да забравя твойте устни,
превърнали очите ми в цветя
и сгушени под топлите ми пръсти...
...докоснали в ума ми пролетта.

Не мога да забравя тази песен,
в която с теб летяхме до зори
и в спомени - танцуващата есен
започваше в нощта ни да вали.

Не мога да забравя любовта ти
с която всеки миг - бе озарен
и в погледите сякаш непознати...
...очаквам да те видя... всеки ден...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me