uFeel.me
Не мога да заспя
Автор: choogie_94,  20 октомври 2010 г. в 15:20 ч.
прочити: 294

Боли, когато се усмихнеш,
боли, когато замълчиш,
боли от този нежен спомен
негаснещ в моите очи.

Боли ме, че те виждам с нея,
боли ме, че не си щастлив.
Една сълза пред мен бледнее
дълбоко в черните очи.

Не мога повече да дишам,
усещам, че ще падна аз.
Едно писмо след друго пиша,
не мога да го изразя на глас.

Обичам те, а нямам думи,
не стихва мъката в мен.
Какво да правя - подскажи ми
със твоя поглед тъжен и студен.

Една стрела в сърцето ми забита
не мога да изтръгна аз,
една мечта със вик пронизва
съня ми всеки ден и час.

Не мога да заспя аз вече,
сънувам те, а ти си надалече.

Загубих те, не мога да те върна,
мечтая си, че ти си се завърнал...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me