uFeel.me
Не мога да те преживея
Автор: BeH,  29 октомври 2010 г. в 15:07 ч.
прочити: 349

Не мога да забравя лицето ти!
Не искам да забравя очите ти!
Не мога да забравя усмивката ти!
Не искам да забравя смеха ти!

Не мога да повярвам, че до мен те няма...
не искам да повярвам, че няма да те има...
не мога да повярвам, че няма да се върнеш...
не искам да повярвам, че няма пак да ме прегърнеш...

Не мога да преживея спомена за теб!
Не искам да преживея болката по теб!
Не мога да преживея образа ти в мен!
Не искам да те преживея... върни се пак при мен...

Не мога...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me