uFeel.me
Не ми трябва седмо небе!
Автор: pavli,  24 февруари 2010 г. в 16:11 ч.
прочити: 2261
Когато съм с теб,
загърбвам тишината изчувствана,
забравям борбата със себе си,
приласкаваш душата ми купеста,
стават топли просторите...
Не ми трябва седмо небе!

            … … … 
 
Косите ми се разливат
в божествена тишина...
Очите ми премигват
в празнична усмивка...
Устните ми теб шептят
в красиво усещане...
Ръцете ми те изплитат
в страстна прегръдка...
Смехът ми пее... за теб...

                                     © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me