uFeel.me
Не ми прощавай...
Автор: sunnyto123,  25 октомври 2012 г. в 00:15 ч.
прочити: 419
Отивам си! Недей да ме изпращаш!
Не казвай \"спри\", а \"сбогом\" ... просто \"сбогом\".
Недей и за ръката да ме хващаш!
Знам - искаш да остана, но не мога...
Не виждаш ли студения ми поглед?
На дявола продадох си душата.
Но нещо в мен жестоко ме прободе...
Дали бе любовта... или вината?
Не ми прощавай, аз не заслужавам...
Защо не мога времето да върна?
Когато ти се влюби те предадох.
Сега се влюбих аз и ще си тръгна...
И всяка нощ, когато те сънувам
до някой друг, насън ще се усмихвам...
но вместо тебе той ще ме целува,
а аз студена в мрака ще притихвам...
Дано да можеш всичко да забравиш,
защото аз едва ли ще успея.
И с времето дано да ме намразиш...
А аз със самотата ще се слея...
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me