uFeel.me
Не ми позволи!
Автор: gery_74,  21 август 2009 г. в 00:00 ч.
прочити: 331

Не можах да вкуся от тебе, любов!

Не можах от огъня, от топлината ти да взема!

Все с надежда тръгвах към тебе, с очакване и зов,

но реалността бе страшна, тъй убийствено студена.

 

Не можах да взема страст от тебе, любов!

Страстта бе бърза, тъй огнена и мигновена,

После въпроси останаха и неразбраната аз,

отново подтисната останах, отново омърсена.

 

Не ми даде възможност, не позволи ми, любов!

Не ми даде ни шанс, ни обяснение.

Кажи как да повярвам в чудото аз,

Кажи как да повярвам, че не си само внушение.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me