uFeel.me
Не ме съдете
Автор: lubovnica,  25 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 474

Не ме съдете, моля!

Аз грешна съм знам!

За мене прошка няма,

но любовта ми е голяма!

Семейства не искам да руша,

но по-силна е от мен моята съдба!

Не ме съдете моля!

Осъдена съм вече аз!

Живот в самота да живея!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me