uFeel.me
Не ме помни такава..
Автор: diva_strast,  16 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 772
Не искам да ме помниш такава -
с разрошени коси,
с потекъл грим...
Не искам в спомените ти да съм такава -
с треперещи ръце,
с олющен лак
и с праэен поглед..
Не ме помни такава!...
Не, не искам!...
Моля те! Недей!
Запаэи си само миговете
във които те обичах лудо..
Макар эа малко...
...красива бях тогава!
Не ме помни във черни гами
и думите бодливи эабрави.
Не ме помни, когато любовта я няма...
Или нека всичко да потъне във эабрава...!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me