uFeel.me
Не ме мрази
Автор: Nanita,  3 април 2011 г. в 11:41 ч.
прочити: 187
Не ме мрази, очите не присвивай
с мълчание не ме наказвай, моля те, недей
тишината между нас разбий, преградата бетонна сваляй
фалшивата си гордост забрави, със мен мечтай.

Сегашното, моментното не отдалечавай
замисленият поглед с усмивка замени
не ме мрази, а мене полудявай и ме целувай лудо
във бъдещето не надничай, живей сега.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me