uFeel.me
Не ме моли
Автор: raia vid,  11 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 579
Не ме моли,не питай
когато с тебе сме сами.
Със ръцете, със очите
ще говорим -
те ще ни изгарят, може би.
Но сладка болката е тая,
която страст у нас роди
и грях не е грехът, когато
от любов се съгреши

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me