uFeel.me
Не ме изкушавай
Автор: mami,  31 август 2009 г. в 15:31 ч.
прочити: 885
Хей, красавецо, стой надалече
и до мене недей доближава,
че сърцето ми трепва смутено
и готово без бой се предава!

Щом очите ти черни и пламенни
поглед страстен към мене отправят,
коленете ми странно омекват
и без дъх от негА ме оставят.

Всеки път щом докоснеш ме нежно
си мечтая за теб, за морето,
за целувки, шампанско, прегръдки
под звездите, където... където...

Хей, красавецо, стой надалече!
Страстни нощи не ми обещавай!
Имам дом и семейство, така че -
забрави ме! Не ме изкушавай!




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me