uFeel.me
Не ме боли...
Автор: Belieber,  22 юли 2011 г. в 11:12 ч.
прочити: 179
Не ме боли, 
от страшната болка
отървавам се, 
ще я залича!

Някога си имах и 
аз мечти, но
вече нереални са, 
уви!

Няма да се сломя, 
за нищо на света, 
ще бъда силна както преди, 
а ти може би ще съжаляваш някой ден,
помни! 

Всичко в мен ще блесне, 
когато те няма вече в мене! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me