uFeel.me
Не искам...
Автор: Laska,  12 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 693

Не искам да съм спомен!
Искам да съм истина -
настояще
и бъдеще да съм!
Споменът какво е -
гаснеща звезда,
минало,
пепел, тлееща в нощта...
Не ме превръщай в прах.
Не съм това!
Пламтяща жар съм -
духни
и буйни пламъци ще лумнат,
ще видиш как
тъмата ще прогонят,
ще стопят леда.

Не ме превръщай в спомен!
Не искам да съм
гаснеща
звезда...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me