uFeel.me
Не искам
Автор: Tweet`,  11 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 421
Ще направя дупка в себе си..
ще извадя сърцето си...
ще го затворя в кутия...
и ще го пратя нанякъде..
не го искам...
не,не ми е нужно...
само страдам...
по-добре мъртва...
от колкото в океан от сълзи...
цялата тази вяра...
цялата тази любов...
тази надежда...
не ги искам...
ще ги изхвърля заедно със сърцето си...
ще освободя душата си..
да отлети някъде из небесата...
ще остане тялото ми..
ще се влача в калта...
без сърце,без душа...
...и без ЛЮБОВ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me