uFeel.me
Не искам повече да крия Любовта си
Автор: angelbard,  31 август 2011 г. в 20:46 ч.
прочити: 276

Не искам повече да крия Любовта си,

да се преструвам, че съм безразличен!

Не искам да прикривам и страстта си,

зад маска грозна със фасон безличен!

 

И зад ъглите тайно аз да те прегръщам

и плахо устните ти нежни да отпивам,

като крадец да идвам в твойта къща,

за да те любя бързо и да си отивам!

 

Аз искам всички да я видят Любовта ни,

да сме със тебе влюбените птици,

които заедно живеят във света ни

и пазят я по-силно от своите зеници!

 

Аз искам всяка нощ до тебе да заспивам,

и всяко ново утро с теб да се събуждам,

та във съня ни заедно, отново пак да бъдем,

и погледа ти влюбен всеки ден да виждам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me