uFeel.me
Не искам да съм другата!
Автор: toni_bliznaci,  26 май 2009 г. в 13:02 ч.
прочити: 903
Не искам да съм другата жена
не искам да живея с теб в една лъжа,
заблуда
и
илюзия.
Не искам денем все да съм сама
за теб да страда моята душа
твоето име да шептя
и да проклинам аз света,
че имам ужасната съдба
да бъда другата жена.
Помисли ли за мен?
Кажи ми ти сега,
когато ме поиска
помисли ли,че съм човек
и имам чувства и душа?
Искаш да съм само твоя
да не бъда с друг,
но се питам щом толкова ме искаш
защо не си със мене тук.
Не искам да си с мене само за нощта,
а после да бъдеш с другата.
Правя се, че не ме боли
и сдържам своите сълзи.
Всяка вечер идваш от онази другата,
но аз съм силна и ще скрия болката и своите сълзи,
за да не виждаш как боли.
Кой виновен е във таз игра?
Знам, че не виновната е тя
тя едва ли знае за това
или пък умело се преструва,
че не знае за измамата.
Грешника за мен си ти!
Разбери! Само ти.
Искаш не една, а две жени,
а кой знае колко още
станали са жертви
на твоите красиви думи
и покоряващи очи.
За теб да страдам вече аз не мога
сърцето ми ще полудее от тревога.
Защо от мене ти не се откажеш,
за да не ме боли.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me